12 de novembre 2018

SANTA CECILIA 2018

Després de tot un any treballant i donant alegria en totes les festes del poble, arriba

 la FESTA de la MÚSICA, SANTA CECÍLIA.

En aquest any ha sigut un any de consolidació, millora i renovació del projecte que desde la UMO es vol fer. Un projecte musical  on tots els que vulguen treballar i col·laborar, tenen les portes obertes.
En aquest any entren a formar part de la nostra UMO 5 persones noves.

- Laura Zaragoza i Laia Dura a la flauta. Treball i constància és el que millor les defineix, una corda que no paren de fer notes i escales, amunt i avall. Inclús als compassos callats continuen amunt i avall.... Però sobretot són complidores i que prometen molt com a músics.

- Andrea Mayans al Saxo, molt correcta a l'assaig, sols la sents tocar i mira que toca!!!! quan li llevem la vergonya que té "a l'assaig", podrem tindre una saxofonista per a molt de temps.

- Sergi Fornes a la Trompeta, una més, ja no se moltes en són però Sergi ve amb un gran dedicació, voluntat i cautela. Cada dia que passa millora el seu treballar i amb un parell d'anys, pot fer projectes importants.

- Joan Soler al Clarinet, un motoret, ja era hora que entrara algú que ens revolucione a les clarinetistes (menys a Carla). Desvergonyit i amb decisió, sense por a enganyar-se i si és així a la pròxima ja ho fa millor. Moltes bones maneres de músic.

Tots ells, porten tot un any treballant amb la UMO,  el proper 24 de Novembre arriba la seva primera meta, de moltes més, que es entrar oficialment a la banda. ENHORABONA, seguiu així i arribareu a totes les metes que vos proposeu i si podem ajudar, allí estarem.


Pel que fa als actes Oficials d'enguany:
- Dissabte 17 de Novembre a les 20:30 Concert Banda Juvenil i Infantil
- Diumenge 18 de Novembre arreplagada dels nous membres, Misa i pasacarrer
- Dissabte 24 de Novembre a les 20:30 Concert UMO

Com sempre, a part d'aquest actes en tenim de no oficials, com són:
- El putxero 17 Novembre, per a tots els membres de les bandes Gran, Juvenil i Infantil
- Sopar de Gala, enguany a la Residència el 24 de Novembre
- Concurs de Paelles 25 Novembre, en la que venen els alumnes de l'Escola de Música i de les Bandes i fem jocs Infantils, concursos.... enguany alguna que altra sorpresa!!!!

Com podeu veure, són dos caps de setmana molt intensos, però aquest treball, és gràcies a la tasca que fan tots els músics, mestres, directius i sobretot els familiars d'aquest. Moltes gràcies a tots i esperem que aquesta SANTA CECILIA siga  gaudida i recordada per tots 

Recordeu que Santa Cecília, és la patrona de la música i la festa del músic i per tant la de TOTHOM.


FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011