14 de novembre 2019

SANTA CECÍLIA 2019

Perfí, ja era hora de que arribara la NOSTRA FESTA i la de TOTHOM  la FESTA de la MÚSICA, SANTA CECÍLIA.

El projecte musical de la UMO, poc a poc va tenint més forma i força, a dia d'avuí l'assistència a l'assaig ronda el 80%,per tant enhorabona a tots/es. Però no hi ha que decaure i deguem seguir treballant per a millorar dia a dia, ja que sempre hi han coses que podem millorar.
Recordar-vos com sempre que tots els que vulguen treballar i col·laborar, ho poden fer i sempre tenen les portes obertes.
Tot comentari que es fa, sempre és en la intensió de millorar i deguem tindre-ho amb compte, ja que tota pedreta fa marge i nosaltres sóm els primers que ens tenim que valorar i fer respectar, ja que fem un GRANDÍSSIM treball i emprem moltes hores en poder aconseguir els OBJECTIUS.

Enguany, estrenem DIRECTORA a la Banda Juvenil i Infantil, a partir d'ara estarà dirigida per la nostra benvolguda Sole Bisquert Zaragoza, oboista professional de la UMO, esperem que poc a poc, pugues amansar les feres que tens.
Ànims i molta sort al teu nou projecte!!!

Pel que respecta als nous membres, que enguany entren a formar part de la nostra UMO són 7 persones noves.

- Els germans Alejandro i Andrea a la percussió. La constància és la seva virtut, cadascú al seu àmbit i intensitat, però no hi fallen mai. Unes vegades ho faran be i altres molt bé, segons ells, però sempre ho intentaran i no pararan fins a fer allò que es proposen.

- Irene a la percussió, molt correcta a l'assaig, falta un poc de iniciativa, que ha altres els sobra, no sol fallar i molt treballadora, el temps ens dirà si em encertat, però hi ha molt que treballar.

- Joel també a la Percussió, si un altre percussionista però Joel va un puntet per davant de la resta dels percussionistes que entren enguany. Però no deus encantar-te que els altres venen amb molta gana i tenen ganes de treballar. Si no es malva, tallant carrers, pot fer molts projectes importants.

- Josep a la Trompa, va a gasoi, però una vegada arranca, hai mare NO PARA, amunt avall, de costat, davant i darrere, quin mareig!!!, treballador i constant, amb moltes ganes de treballar i fer les coses molt be. La por a enganyar-se no la te i per això apunta molt bones maneres de músic.

-Manel a la Tuba, segons Ismael, però a la UMO entra amb el Bombardí. Dia a dia millora prou l'afinació, però deuen millorar-la, pareix que estiguen en guerra entre ells. Li falta sopar un bon jabalí per a que eixe bombardí comence a sonar més fort i millor. Treball, treball i treball a la fi podràs fer grans coses.

- Laura  al clarinet, treball, constància, esforç ... molt bons adjectius, però li falta tranquil·litat, aquesta supose que ho aconseguirà poc a poc. Si segueix treballant pot arribar aconseguir tot allò que es porpose, però deu continuar treballant. Deu deixar de treballar els silencis, ja que mai la sentim, al sopar ja parlarà, que ens te que fer un discurs de 5 minuts.

Després de tot un any treballant amb la UMO,  el proper 23 de Novembre, aconseguiran el seu primer objectiu, de molts més, que es entrar oficialment a la UMO. ENHORABONA, seguiu així i així els majors ens podrem jubilar o almenys tocar papers tercers.


Pel que fa als actes Oficials d'enguany:
- Dissabte 16 de Novembre a les 20:00 Concert Banda Juvenil i Infantil
- Diumenge 17 de Novembre arreplegada dels nous membres, Missa i pasacarrer per la fira
- Dissabte 23 de Novembre a les 20:00 Concert UMO

Com sempre, a part d'aquest actes en tenim de no oficials, com són:
- El putxero 16 Novembre, per a tots els membres de les bandes Gran, Juvenil i Infantil
- Sopar de Gala, a la Residència el 23 de Novembre
- Concurs de Paelles 24 Novembre, en la que venen els alumnes de l'Escola de Música i de les Bandes i fem jocs Infantils, concursos.... i com sempre alguna que altra sorpresa!!!!

Són dos caps de setmana molt intensos en el que hi ha molta gent que porta treballant molts dies, MOLTES GRÀCIES A TOTS ELLS.
Els músics, mestres, directius, director i sobretot els familiars d'aquest, han fet una llavor molt important en aquest any i ara és hora de agrair-los la llavor que han fet en tot l'any i que puguen gaudir de tots els actes que em preparat i puguem gaudir tots junts de la FESTA.

Esperem que aquesta SANTA CECILIA siga  gaudida i recordada per tots 

Recordeu que Santa Cecília, és la patrona de la música i la festa del músic i per tant la de TOTHOM.

Vos ESPEREM!!!!

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011