15 de febrer 2018

CONCERT ADDA

EXTRA EXTRA LA UMO VA A L'ADDA

Si, com be es diu per tot el poble, aquest diumenge 25 de Febrer, la nostra UMO va a un dels auditoris més importants de tota espanya, actua a l'Auditori d'Alacant ADDA.

Serà un concert on la nostra banda farà un homenatge a un gran músic Ondarenc, que dona nom a l'Escola de Música, vos parle d'EN GONZALO ORTOLA MARÍ.

Tant l'Ajuntament, associacio cultural l'Ocell i els jubilats dels poble d'Ondara, estan organitzant el viatge a Alacant, per a més informació deuen passar per la casa de la cultura, allí vos informaran del viatge.

Pel que fa al tema músical, s'ha fet un treball musical i de investigació molt important, en un programa de foment i recuperació del patrimoni Ondarenc, els músics, director, directius i col·laboradors (es mereixen tot un apartat d'agraïments) de la nostra banda han fet un treball molt gran per a poder dur a terme aquest projecte concert.

En aquest concert no únicament s'interpreta música, sino que també s'interpretarà la música que es composava, s'escoltava, es ballava al nostre poble fa uns anys i que pertany al patrimoni de tots els Ondarencs.

Per tant tot Ondarenc/a no ha de faltar i donar suport a la nostra banda, a la nostra música, al nostre veí Gonzalo, en definitiva no deguem fallar als nostres arrels al nostre poble.

Vos esperem i vos desitgem que gaudiu del concert homenatge a En GONZALO ORTOLA MARÍ


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt Bon Escrit... Enhorabona Sr. Blogger.

Anònim ha dit...

Els comentaris del concert són molt bons, aquest concert es repeteix el dia 10 de MArç a l'auditori??

brokerondara ha dit...

Si el proper Dissabte 10 de MArç a les 20:30 a l'Auditori d'Ondara, es tornarà a repetir el concert del ADDA.

Cos esperem

Anònim ha dit...

Man dit que ni han videos del concert. Aon puc vorelos?

Unknown ha dit...

Molt fácil... En YouTube busca "Pedro J. Ventura", i te apareixerá un canal... entra i pots o vore tots els videos que hi han o be entrar en una llista de reproducción anomenada "Unió Musical d'Ondara"... ahí están tots. Gracies.

Unknown ha dit...

i en la pagina principal de este Blog, on diu "Videos UMO"

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011