29 de març 2017

CONCERT DE PRIMAVERA

Aquest Dissabte 1 d'Abril farem el concert de Música als Pobles, serà a l'auditori d'Ondara a les 20:30.
En aquest concert, estarà de prova un altre director, en aquest cas es tracta de Victor Valles Fornet.

El concert escollit per Victor és molt ambiciós i en ell podem trobar tot tipus d'obres que englobem molts estils musicals.

Començarem el concert amb el pasdoble Romualdo Soler del compositor valencià Enrique Alborch pasdoble assentat i de música festera, posteriorment interpretarem la SUIT 1936 del compositor Miguel Asins, composta de sis moviments, en la que compaginarem la musica amb imatgens representatives de l'obra "Espanya en Guerra", per a concloure la primera part PORTICO del compositor gallec Anton alcalde, peça ambientada en el segle XIII, la reconquesta.

Si en aquesta primera part podem veure molts estils diferents de música en aquesta segona part en veurem més encara, començarem amb el pasdoble CIELO ANDALUZ del compositor Pascual Marquina, pasdoble torero, després l'obra VALLDIGNA del mestre Rafael Talens, composta amb motiu del 700 Aniversari del monestir de Santa Maria, amb tres moviments ben diferenciats. I per a concloure aquest ambiciós concert interpretarem BENNY GOOMAN MEMORIES arranjament de Nahoiro Iwai, basat en arranjaments de diferents musiques basades en el swing.

Esperem que no falteu aquest concert, ja que tots els músics l'han preparat amb molta il·lusió.

Recordeu ens vegem el Dissabte 1 d'abril a les 20:30 a l'Auditori municipal d'Ondara.

Entrada gratuïta.





2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon Concert

Anònim ha dit...

Enhorabona a director i músics pel treball realitzat !

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011