17 de novembre 2016

SANTA CECILIA 2016

Un any més, hem arribat a Novembre i com es habitual, la nostra Unió Musical, treballa de calent, mai tan ben dit, per a treure endavant el concert de Santa Cecilia, EL GRAN CONCERT.

Aquest any contem amb moltes noves incorporacions, un total de 8, elles són:

- Sergi Olmos Ribes, format a l'escola de música Gonzalo Ortolà, continua amb la tradició familiar i entra amb la Trompa, company algo despistat o almenys se'l fa. Entra a formar part de la banda amb moltes ganes de treballar, sempre que se ho propose. Amb moltes perspectives de passar per la perruqueria musical.

- Albert Ferreres Exposito, amb el Bombardí, format a l'Escola de Música Gonzalo Ortolà, actualment continua perfeccionant-se al conservatori professional de Dénia i a l'escola de Música. Únic membre actual amb el seu instrument, per tant no es pot amagar o toca ell o açò no sona. Amb moltes possibilitats, però hi ha que anar regant-lo tots els dies.

- Julia Mut Alemany, amb la Flauta, en casa tenen, clarinet, requint, ella amb la flauta y per a que no es quedara sols li donaren la guitarra al pare. Progressió músical al 100%. Formada a l'escola de Musica Gonzalo Ortola i actualment està estudiant al conservatori de música grau professional de Dénia. Encara que parega que no esta, ja que no diu res, esta atenta a tot, però a tot i no se li escapa res.

- Carlos Foyos Ramis, amb el Trombó, format a l'Escola de Música Gonzalo Ortolà, és una persona molt nerviosa i tímida, però que poc a poc agafarà confiança i seguretat en el que fa i podrà arribar a ser un bon músic. Són dos metres de músic!!!!! ha veure qui és el valent que li diu algo roïn.

- Joan Perez Lull, amb el Trombó, un altre format a l'Escola de Música, tot el contrari que el seu company Carlos, no para, ni quant dorm. Te una llibre (pense que imaginària) en la que se ho apuntat tot lo referent a l'assaig. Complidor i responsable, llimant-lo tots els dies podrem traure a un molt bon company. Però actualment pense que li vindria be "un buen empujoncito".

- Alex Mut Martinez, amb el Saxo, format a l'escola Gonzalo Ortolà, je je je. buffff. Format a l'escola de música d'Ondara, músic amb molt bones qualitats musicals i que podrien portar-lo a ser un gran músic. Però que deu escoltar, aplicar i treballar-les per a poder ser un del  millors saxofonistes. Llei del mínim esforç però amb bon resultats, ja que te eixes condicions innates per a ser un bon músic, però hi ha que treballar-les.

- Ismael Badia Gracia, amb la Trompeta, ve d'una família de trompetistes, actualment estudia al conservatori professional de Dénia i format a Ondara. Molt bona interpretació musicalment en alguns concursos de trompeta. Músic amb moltes perspectives de futur. Però "li se travesen els tresets" i li farà mal l'esquena. Recorda que  no hi han monedes a terra per arreplegar.

- Irene Soldevila Giner, amb la flauta. Es forma a l'escola de Música d'Ondara. al igual que la resta de companys, anteriorment mencionats. Ve d'una fornada amb molta il·lusió i ganes de treballar. Aplicada en aprendre i de millorar musicalment. Atenta a totes les indicacions dels mestres i complidora amb el treball. Treballa, treballa, treballa dia a dia i al final aconsegueix fer un gran paper.

El concert serà aquest Dissabte 19 de Novembre a les 20:30, a l'AUDITORI es fa prompte ja que després de l'intens treball efectuat, tota la família de la banda soparem a un restaurant per a celebrar el gran treball efectuat i pegar dos ballades, tres xerrades i ............. fins ben entrada la nit.

Al concert tenim que mencionar que enguany ens dirigirà, com a director convidat, un bon company de banda con és Vivent Vives, tubista i clarinetista, que actualment esta cursant estudis superiors de direcció a Valencia. S'espera d'ell que tinga un bona carrera al mon de la música, que amb el treball i la constància podrà arribar aconseguir tots aquells objectius que es propose.

El programa del concert esta format per dues parts. En les que interpretarem pasdobles i obres amb estils molt diferents i amb molta dificultat. 
El treball realitzat per tots, ha sigut molt intens i les últimes setmanes, em treballat 4 dies a la setmana. 
Per tant esperem que el repertori escollit siga del gust del públic incondicional de la nostra UMO i esperem que al sortir del concert haguen gaudit de la música.

Esperem una gran afluència de públic, recordeu que és gratuït i vos esperem veure-vos a tots a les 20:30 hores del Dissabte 19 de Novembre, a l'AUDITORI, amb ganes de passar-se-ho be i de vindre preparats ha donar-nos el calor, que be ens ve en aquest dies, que ens doneu amb els vostres aplaudiments.



SANTA CECILIA la Festa de la Música la de TOTHOM

2 comentaris:

Anònim ha dit...

UN GRAN CONCERT....SANTA CECILIA la Festa de la Música, la de TOTHOM...

Anònim ha dit...

Ja era hora que informareu de les activitats, este bloc pareixien els ulls de Espinete

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011