28 de febrer 2014

En MARÇ

Aquest diumenge, com tots els anys per aquestes dates, és celebra la junta de socis de la UMO i de l'Escola de Música.
El lloc de la Junta és l'Aulari de Música Diumenge 2 de Març a les 12:00 primera convocatòria i a les 12:30 en segona convocatòria.
En aquesta Junta es renoven els càrrecs de la Junta per tant si algun esta interessat en formar de la Junta Directiva i ajudar a que tot funcione be o inclús millor, que  no h o dubte i que es presente per a formar part de la directiva de la UMO, en aquest any hi han 7 places vacants per tant anima't a participar.


Com ja es sabut per tots, en aquest any comencem una nova etapa en la direcció de la nostra UMO, el pròxim concert que es celebrarà el pròxim Dissabte 29 de Març a les 19:30 en l'Auditori, dirigirà la nostra Banda un director nou, que estarà de prova, aquest nou director és de Gandia i li diuen Jesus Cantos Plaza. Per tant esperem la vostra assistència en aquest concert i que pugau disfrutar del concert que estem montant, amb les següents peces a interpretar: Fina Blasco, La veu de la Trompeta, Trips, Beni-Hamez, Calígula, La llegenda de Maracaibo.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

JA era hora que publicareu algo

Anònim ha dit...

enhorabona a Dani, MArc i Marcos per la seva gran actuació en el concurs Intercentres que es va celebrar aquest cap de setmana, aconseguint arribar a la final i fen un grandíssim paper en aquesta.
Enhorabona i seguiu així, amb treball i esfroç es poden aconseguir grans metes

Anònim ha dit...

M'alegre molt per estos xics. M'alegre molt per que la Unió Musical i el poble d'Ondara dispose d'aquestes promeses que són ja gairebé realitats. Però no obstant això a la vegada he de tindre un mal regust de boca en pensar en la poca publicitat i promoció que l'Agrupació Musical i sobretot el poble d'Ondara amb la seva administració i departaments de cultura al capdavant donen a aquests fets, que segons tinc entès es produeixen any rere any. És una veritable llàstima, però que qualifica als seus responsables, i no deixa sinó denotar el sincer poc amor que poden tindre a la música, i sobretot al seu creixement i desenvolupament en la població.

Anònim ha dit...

per la part que me toca. m'alegra molt saber que hi han persones que pensen aixina, i ademés ho diuen publicament...

Sergi ha dit...

Ja ho diu el dit popular "en casa del herrero cuchilla de palo".
Deguem quedar-nos amb el treball realitzat i sobretot ben realitzat ja que en casa un normalment mai es profeta.
Ens vegem i que tinguem un gran concert

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011