26 de maig 2014

FESTIVAL BANDES

Aquest cap de setmana 31 de Maig, es celebrarà en Ondara el V Festival de Bandes vil·la d'Ondara, a on actuaran les següents bandes de la comarca. l’Agrupació Músicomunicipal Santa Maria Magdalena de Poble Nou de Benitatxell; el Centre Artístic Musical de Pedreguer, i la Unió Musical d’Ondara. 

Aquest Festival ja compta amb la seva 5na edició, es un gran repte que assumeix al 100% la UMO, sense rebre cap suport exterior per la realització d'aquest esdeveniment, sols la col·laboració desinteressada de les agrupacions musicals que participen.

D'aquesta forma la UMO justifica la seva finalitat que és PROMOCIONAR i FOMENTAR la cultura musical, i que aquest gran patrimoni local, com és la música, no es perga i un gran exemple del treball que es realitza, es el poder disfrutar de la 5na edició d'aquest festival, que s'esta convertint en un referent en tota la comunitat, ja que comarcalment ja ho es.

Les Bandes participants seran les següents:
Centre Artístic Musical de Pedreguer, desfilarà mab el pasdoble Juanito El Jarri, i al concert, el pasdoble Encarnita “la de Lluisan”,  i l'obra Odyssey. 

En segon lloc, actuarà l’Agrupació Músicomunicipal Santa Maria Magdalena de Poble Nou de Benitatxell, desfilant amb Tercio de quites, i al concert, interpretarà el pasdoble Eduardo Borrás i l’obra Encanto.

Per concloure actuara la Unió Musical d’Ondara, que interpretarà en la desfilada el pasdoble Brisas de Mariola, i com a peces de concert, Tango for a toreador  i Cançons de Mare

En aquest concert la UMO la dirigirà el seu director convidat Adrian Garrido i que a preparat amb molt d'entusias-me aquest repertori, esperant que a tot el públic assistent els agrade i que puguen gaudir de la música de la banda del seu poble.

També volem mencionar que aquest cap de setmana passat, s'ha realitzat l'intercanvi de Bandes, a on la nostra banda Juvenil actuà en Pego el diumenge de matí, el programa fou molt variat, interpretaren Captain Hornblower, Concert per a Clarinet, Heroic oberture i Ecos Españoles.
Actuaren en una plaça davant del Convent de Pego un escenari molt bonic, ja que tocaren al costat d'un parc amb arbres que feien una bona ombra i al costat el convent de Pego, que celebrava el seu 350 aniversari. El públic pegolí queda bocabadat per la interpretació realitzada pels membres de la Banda jove d'Ondara i volgueren repetir i assistiren per la vesprada al concert efectuar en Ondara arribant a les vora dues-centes persones en l'auditori. 
Per la vesprada després de que els membres de la banda Jove dinaren, repetiren el concert i els músics no defraudaren al nombrós públic pegolí i ondarenc assistent i tornaren a fer una gran interpretació però ara a l'auditori d'Ondara, l'ovació del públic assistent provocà que els músics ens regalaren un  Bis en concret All For Love.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una Meravella!!!. Enhorabona a la UMO i sobretot als seus menuts (hi ha nivell ...)

Anònim ha dit...

Completamente deacuerdo con el comentario anterior, les faltaba un poco de fuerza, pero con mucha proyección.
Seguid así que vais por el buen camino.
Y el Sábado mas en el Festival de Bandes

Sergi ha dit...

El concert fou molt bo i el treball realitzat pels seus membres fou impressionant, la llàstima fou que no estiguera l'auditori ple de gom a gom.
Però ens deguem quedar en que els assistents a l'esdeveniment gaudiren de la música que interpretaren i esperem que els que faltaren no falten per al pròxim, que s'espera una altra gran actuació.

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011