01 de març 2013

CERTAMEN EN ONDARA

Ja estem en Març i després de tancar l'any 2012 amb molt d'èxit i satisfacció, presentem els objectius plantejats per al 2013, que en són molts i que els agafem amb molt d'ànims i il·lusió.
En Març tenim l'Assemblea de socis de la UMO, en concret el Diumenge 3 de Març a les 12:30, on es presentarà el balanç de l'any 2012 i pressupost per al 2013, tant de la UMO com de l'Escola de Música. També tenim l'elecció dels nous membres de la Directiva, que com tots sabreu fan la feina desinteressadament, no tenen cap retribució, però si totes les crítiques i les culpes de tots els problemes, cosa curiosa.
Com tots sabreu aquests càrrecs són molt sofrits i molt poca gens es presenta, ja que no volen mal de caps, per tant jo incite a que tots aquells que vulguen fer coses i ajudar es poden presentar, sempre seran benvinguts a dirigir aquest vaixell, que amb l'ajuda de tots arribarà com fins ara a bon port, ja sabeu major d'edat, soci el diumenge 3 a les 12:30.
Aquest dia també tenim un festival de bandes Juvenils en Gata de Gorgos a les 19:00 al casal de la música, on tindrem l'actuació dels nostres membres junt a la Bandeta de Gata de Gorgos, el programa és molt varit i entretingur, per tant no falteu, aquest és el nostre futur i tenim que donar-los el nostre calor i suport.

EL Diumenge 10 de Març es celebra en Ondara el Certamen de Bandes de la Província d'Alacant, on actuaran les següents i en aquest ordre: 

  • Societat Recreativa Musical de Altea La Vella
  • Unión Musical de Beniarbeig
  • Sociedad Unión Musical de Dolores
  • Unión Musical de San Fulgencio
  • Unión Musical de Beniarrés 
 I concloent aquest acte actuarà la nostra Unió  Musical, esperem que siga un gran certamen i que segur que les bandes que participen donaran un gran nivell, al igual quela nostra UMO.

I per a tancar aquest mes de Març tenim els trasllats de la Mare de Deu el Dijous 14 i Divendres 22, acte molt important per al nostre poble.

Entrem ja al mes d'Abril i tenim un festivalet en Ondara de Bandes Infantils on acctuarà la nostra Bandeta i la Banda infantil de Terbena, açò tindrà lloc el Diumenge 21 d'abril de matí, per a que els seus membres facen el concertet, juguen un poc entre ells i després dinen una bona paelleta, per a recuperar forces. Aquest acte és realitzarà en l'Aulari de música d'Ondara.

Ja al mes de Maig tenim el Festival de Bandes que es celebrarà en Ondara, concretametn el Dissabte 25, organitzat íntegrament de per la nostra UMO i que comptara amb la participació de la Banda de Beniarbeig, la de Favara, la de Benidoleig i la nostra UMO, un bon cartell que segur que dona un gran resultat.

Be companys, amics i simpatitzant de la nostra UMO ja teniu un bon cartell per a poder gaudir de bona música i poder oblidar i relaxar-se per una estona de les coses que ens envolten, recordeu que les portes de les instalacions i de l'agrupació, sempre estan obertes i que tots seran sempre benvinguts a disfrutar d'allò que ens agrada, la música i fer música, però de la bona, o almenys ho intentem amb tot el nostre entusias-me.

Ens vegem i que gaudiu de la nostra Banda, la de tots.


4 comentaris:

Un pare ha dit...

Ole concert de la Banda Juvenil, els que tinguerem el gust d'anar a GAta a escoltar-los, que per cert estava ple de gom a gom, poguerem veure que la Banda Juvenil d'Ondara que en número no eren ni la mitat que els de Gata, però que en sonoritat i interpretació si que ho ferem millor que ells, per tant donar l'enhorabona a tots els seus membres i en especial al seu director Sergi pel treball realitzat i per fer-nos passar una bona vesprada escoltant als nostres fills i forer'ls disfrutar gaudint de la música.
Seguiu així que aneu pel bon camí

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el comentari anterior.

Anònim ha dit...

No es tracta ni de millor ni de pitjor que els altres sinó de fer-ho bé, i així va ser. Per la resta, també totalment d'acord.

Anònim ha dit...

Enhorabuena a la banda de Ondara por el gran concierto que hicieron el domingo en el certamen, también darles las gracias por la amabilidad prestada a las bandas que participamos en el certamen, nos sentimos como en casa. Os deseamos lo mejos.
Esperamos que podamos volver a coincidir

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011