23 d’octubre 2012

SANTA CECILIA 2012

Un any més, per aquestes dates, arriba la festa dels músics, 22 de Novembre SANTA CECÍLIA, i com no, aquest any farem bona música i sobretot festa, però festa de la bona.

Les festes començaran el segon cap de setmana de Novembre, on entre altres actes tindrem el dissabte 10 el concert de la nostra BANDA JUVENIL en l'AUDITORI d'Ondara, formada pel present i futur de la nostra UMO. El diumenge 11 tindrem la recollida del nous membres de la UMO i posterior misa, on els nostres membres interpretaran un parell de peses per amenitzar-la.

Ja al cap de setmana del 17 tindrem l'EXTRAORDINARI concert de Santa Cecília, on està previst interpretar obres de Ferran Ferrer i que esperem que a tots els assistents i músics els agrade. Com no podria ser menys tot seguit els membres de la UMO, acompanyants i membres de la Junta Directiva, tindran el sopar de Festes on tindrem l'actuació dels nostres benvolguts Ximo i Raquel fins que els cos aguante.

Aquest són els actes que fins a dia d'avui estan confirmats, encara que poden sofrir algunes modificacions, ja que aquest any tenim una comissió de SANTA CECÍLIA formada per membres de la UMO, entre ells Agueda, Vicky, Aixa, Richard, Carla, Ortola, Pere... espere no deixar-me a ningú. Aquests estan treballant en l'organització dels events i per tant deguem ajudar-los el màxim.
Per tant tots aquells que vulguen anar a l'alberg o deuran comunicar amb l'entrega d'una copia del DNI fins el Divendres 27 d'Octubre.

Esperem que tots col·laboren en les festes, així podrem gaudir d'uns bons dies tots junts, relaxant-nos i divertint-nos, després d'aquest intens any replet de bones actuacions i de grans satisfaccions per a tothom, sobretot per al nostre benvolgut amic, brasiler, que encara que estiga lluny, ens em enrecordat d'ell i que quant torne ja ho celebrarem com cal.

Els nous membres de la UMO, que arreplegarem el diumenge 11 de Novembre són Marcos al clarinet, David a la trompeta, Gerard al trombó i algú més que farem d'ací al concert. Per tant a tots ells donar-los l'enhorabona i que esperem que siga per molts anys. En foto estan millors.



Recordeu la Festa de Santa Cecilia, és la festa de la música i la de tothom

8 comentaris:

Lluís ha dit...

Moltes felicitats a la banda per un altre any de bon treball i excel·lent servei a la música! qui pogués estar per ahí en les celebracions. Ací en Miami, a veure si convenç a la gent d'alguna de les orquestres i fem alguna cosa. Gaudiu, que ho teniu ben merescut per tantes i tantes hores de treball practicant en casa i en el grup.

Sergi ha dit...

Xe Lluis, un altre anys sense la teva presència, ja no es el mateix, ens faltes amb la flauteta dolça i tocant a les 6 de la matinada, ploguent "el unbanqueio" o algo així, es que era molt matí i ja no estavem per a moltes coses.
Esperem veure't prompte. Un forta abraçada per tu i tots els teus
Atentament Sergi

brokerondara ha dit...

No es queixareu, actualitzat al minut, la foto esta cabadeta de treure del forn, encara estava calenteta.
Si ja tenim algo més concretat per la festa, no ho dubteu en enviar-ho i ho penjarem al Bloc, així tots estem informats.
El nostre correu és el bandaondara@hotmail.com
En vegem al pròxim assaig, recordeu que és molt important l'assistència, com sempre, i si treballem units, no hi ha repte que no pugam superar.
Ànim que ja ens queda poc per a la nostra festa.

Anònim ha dit...

Que guapos que estan, pareix que no haguen trengat ningun plat en la seva vida, jeje la que se'ls espera en Novembre, Novatades per tots els costats.
Festa, Festa i mes Festa

Lluís ha dit...

Hola Sergi!!!!
És una alegria total el saber de tu, reb una grandíssima abraçada. Ji, ji....quins records els d'eixes festes de fa com tres-cents anys!! inmillorables. Vinga reb els millors desigs i els millors records per a tu, la family, amics i resta de penya!!. Si no passe per ahí a mitja termini (qui sap), sàpigues que tens casa en Miami, sempre seràs benvingut, ací és un planeta completament diferent a La Marina, però sens dubte te el seu punt.
Una forta abraçada!!

Anònim ha dit...

Algu sap con esta l'organització dels actes per a Santa CEcília? els oficials estan com sempre, però hi els de FESTUKI, com van?

Anònim ha dit...

Jo tampoc se com esta la situació, però ja estic preparant la disfressa, que segur que aquest any tornem a guanyar, jeje

Sergi ha dit...

Tingueu paciència que la comissió esta treballant de valent per a fer unes bones festes de SAnta Cecilia, ja sabeu algo, es que el gusanet em menja per dins........

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011