13 d’agost 2012

NOVA TEMPORADA

Després d'unes bones vacances  i molt ben guanyades, els membres de la UMO, Banda Juvenil i Escola de Música, tornen al treball.

La UMO 
Després de fer un concert en la província de València, en concret en Benicull del Xúquer el 14 de Juliol, actuar en les festes de la Soledat i Crist D'ondara i sent la Banda que acompanyava a la capitania Cristiana de Xàbia. Ara en aquesta quinzena d' Agost i al mes de Setembre tornem al treball en actuacions molt important com:
El 13 i 15 d'Agost són la banda que acompanya a la capitania mora del Verger.
EL 25 d'Agost L'ajuntament d'Alacant en contracta per fer un concert en l'explanada d'aquesta ciutat en la famosa "Concha" dins de la campanya "Sigue a tu Banda".
El 8 Setembre desfilada de Moros i Cristians en Vallada.
Concert de festes en la Xara el Diumenge 9 de Setembre per la vesprada.
El 21 de Setembre divendres concert en Pedreguer, Intercanvi de bandes
EL 22 de Setembre Dissabte concert en Ondara.
Per tant podem comprovar com el ritme de treball torna a ser intens, per tant es requereix el sacrifici i l'esforç de tots els membres.

La Banda Juvenil
Aquesta agrupació també ha tingut actuacions durant l'estiu i deguem remarcar les efectuades en les festes de la soledat, en l'ofrena de flors al cementiri i en les corrosses, fent un gran paper.
Però a molt pesar nostre, les vacances s'han acabat.
En aquest any hi han canvis en aquesta agrupació, en primer lloc i després d'un any i mig treballant al front de l'agrupació Javi Gomez acaba com a director fent una gran llavor al seu front.
El nou director serà Sergi Martí, que ja va treballar amb ella fa dos anys, i la primera premissa del nou director fou, "començarem a treballar abans", en concret el Dimecres 22 d'Agost a les 20:00, ja que en aquest any s'intentarà efectuar actes nous, com d'intercanvis  i convivències amb altres agrupacions de la comarca. Es prega l'assistència de tots els membres de la Juvenil i també la dels membres de la UMO menors de 18 anys, per a concretar amb el Director el seu sistema de treball.

L'Escola de Música:
L'escola continua de Vacances fins el 17 de Setembre que començaran les classes amb algunes novetats en respecte a l'any passat. Recordar que en Setembre s'obrirà un termini extraordinari per a matricular-se, ja vos informarem els dies i l'hora.

Per tant, ja està tot preparat per a començar el curs 2012-2013 en la que les dificultats actuals no ens a fet tancar les portes o reduir serveis, tot el contrari els estem augmentant. la UMO i Escola de Música continua oberta i treballant per a poder ofertar a tots els ciutadans d'Ondara la possibilitat de conèixer la música i formar part d'aquest col·lectiu.

Recordeu que "La música és de tots i per a tots, per tat les portes sempre estaran obertes per a tothom.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina actuació mñes bona ahir dilluns al Verger, ara falta rematar-ho el dimecres amb la desfilada de bandes, que encara que no siga de concurs ho farem el millor possible i després la serveseta al baret del carrer major, convida Vives i tornem al desfile, ens vegem

brokerondara ha dit...

Recordeu que després del concert en Alacant tindrem un soparet i discomobil en la Plaça de bous.
Fins que el cos aguante

Anònim ha dit...

Ja estan els vídeos del concert de la Concha de La Explanada d'Alacant a Youtube. En Breu, estic segur, tindrem els enllaços a esta pàgina.

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011