18 de maig 2012

III FESTIVAL DE BANDES

Un anys més, quant arriba el bon temps, la nostra UMO prepara i organitza diferents actes per a que els nostres socis, simpatitzants i públic en general puguen gaudir de la bona música al carrer, en aquest cas en la Plaça de Bous, en la nostra Joia Llevantina, el Dissabte 26 de MAIG.

En aquest any marcat i remarcat per la crisis econòmica, per tot arreu estem sentint la paraula AUSTERITAT, però en la UMO i l'Escola de Música, tot el contrari davant aquesta crisis nosaltres continuem treballant per aconseguir realitzar totes les actuacions proposades als nostres socis, que són als que tenim que rendir comptes i ho fen com sabem, fent música, però música de la bona.

Per tant després de molt de treball arriba el 3er FESTIVAL DE BANDES que organitzar-lo enguany ha sigut un repte molt més gran que en anys anteriors, ja que aquest festival és gratuït, si gratuït, no es paga ni entrada ni tenen ninguna retribució les bandes convidades, però com sempre, en el mon de la música, amb treball, dedicació, preocupació, responsabilitat, i sobretot eficiència tant de la Junta Directiva com dels músics de la UMO, quins bons músics i millor persones, es poden aconseguir que per TERCER any consecutiu siga realitat aquests Festival de Bandes. 

En aquest any les bandes participants al Festival de Bandes seran la Banda de la Rectoria que interpretarà EL Tio Ramon en pasacarrer i ja la concert el pasdoble Marcial de M. Domingo i l'Overture de Argentina de J. Ployhar, pel que fa a l'Ateneu Musical de Cullera desfilarà amb Caridad Guardiola i al concert interpretarà el pasdoble Duna Piris R. Talens i First Suit d'Alfred Reed. La Banda amfitriona la UMO desfilarà amb el pasdoble l'Alcoià i al concert el pasdoble Yakka de J.R. Pascual i Persis de James Hosay.

Unes grandíssimes bandes, amb molta projecció de futur, ens porten al 3er Festival de Bandes uns repertoris molt complicats i exigents que esperem que al públic assistent els agrade i aquest festival siga tot un èxit i poder dir l'any que ve ací teniu el 4rt Festival.

Esperem veure una gran afluència de públic i que puguem fer-los gaudir de la bona música.

SI FEM BLOC FEM BANDA

22 comentaris:

Anònim ha dit...

La Federació es fa eco del nostre Festival en http://www.fsmcv.org/page.asp?Id=9716

Anònim ha dit...

SI FEM BLOG (NO BLOC) FEM BANDA!!

Cal parlar, i escriure bé.

Anònim ha dit...

Jo he posat en el Diccionari Català-valencià-balear del Institut d'Estudis Catalans la paraula "Blog" i diu: "No s'ha trobat cap entrada que coincideixi amb aquesta paraula", pero si de la paraula "Bloc"

Anònim ha dit...

Clar..., per això és

http://bandaondara.BLOCspot.com.es/ En fí...

Anònim ha dit...

En "Nuestras Bandas de Música" també es fan eco. http://www.nuestrasbandasdemusica.com/noticias/noticias-nbm/festivales-y-conciertos/1376-en-marcha-el-festival-de-bandas-vila-de-ondara.html

Anònim ha dit...

Açò ja és internacional, d'ací a eurovisión, segur que ho fem millor que els que van, jejeje

Anònim ha dit...

El divendres l'assaig és en la plaça de Bous?a quina Hora?

Anònim ha dit...

A les 8 al aulari per a portar els instruments

Anònim ha dit...

JA ESTÁN ELS VIDEOS DEL FESTIVAL A YOUTUBE. SON 3 VIDEOS. PRONTE ESTARAN EN EL BLOG.

brokerondara ha dit...

Com apreteu, mira que vos agrada, Ja ho teniu actualitzat i també les dades dels asssajos i futurs concerts, ens vegem

Anònim ha dit...

Estem d'enhorabona, ja tenim més de MIL, hem arribat, a data de hui 4 de juny de 2012, a 1010 visites al vídeo "8 de febrer", la nostra obra obligada del últim certamen, i vam obtenir un 2n premi ... (Quantes visites tindran els del primer premi?)..., I no, no totes són dels nostres músics, com a anècdota per als amants de les estadístiques, comentar-vos que hi ha visites moltes, la gran majoria, que són d'Espanya, però també hi han en Europa, com és el cas d'Alemanya, Itàlia, Luxemburg i Suïssa, a Àsia, com és el cas de Geòrgia, o travessant el nostre mare tenebrosum, trobem visites als Estats Units, Colòmbia, Xile, Brasil i Hondures.

Anònim ha dit...

M'agradaria fer un suggeriment de millora per aquesta pàgina i és la de confeccionar una agenda, algo mes complet que el que ja hi ha , i que anuncie cada tipo de acte a realitzar , i conforme es vaga coneixent , l'hora, el vestuari , fins i tot el que es va a interpretar , tot amb la major antelació possible , i afegint informacón conforme aquesta es fora creant , per a que tots poguerem anar organitzant les nostres agendes.

Anònim ha dit...

estic d'acord amb l'ultim comentari d'anonim, així si tots miren el blog, no niaurà ningún despistaet per eixe mon....

Sergi ha dit...

Jo propose que seria millor enviar un correu electrònic, amb tota aquesta informació, ja que la pàgina no tots la miren, per tant tindria més repercussió si s'enviara per e-mail.

Anònim ha dit...

Si ho posem en la pàgina la gent s'acostumarà a mirar-la i esta es pot convertir en el principal transmissor d'informació. Jo pose el meu granet de arena, incloent el que es va a tocar a la Soledat.

PASODOBLES: Xabia, Jover, Pérez Barceló, Quelo, Segrelles, Pepe el Fester, Pepe Antón, Alegría Agostense, Fiesta en Benidorm, Jose Luis Valero, Tio Ramón, Amparito Roca, Fet a Posta, Vicente Marín, Borosko, Tercio de Quites, Ragón Falez, L'Alcoiá;
MARXES: Triunfal, Eykon, Jerusalen, Osanna, Himne a la Patrona;
XARANGUES: Gitano Manolo, Granada Bonita y Frenesi.

Anònim ha dit...

ja, pero hi ha molta gent que no sap ni que el blog existeix i no crec que de la nit al dia la gent es pose a mirar i comentar...

Anònim ha dit...

Eixe no deu de ser el problema, aixo es soluciona comunicant la exisencia i au. De aquesta manera al menys podriem tindre un puesto oficial de comunicacio, de tants que tenim actalment per internet. No estaria mal tindren un en el que inclus els musics poguerem vore com un portaveu de la directiva va periodicament comunicantmos tot lo que es desideix. Este sintoma de transparencia afectaria de forma molt positiva al fer participes als musics de lo que estâ en el caldo, recordem que "si fem bloc fem banda"

Anònim ha dit...

Ja están els videos del concert del crist a youtube, pronte tambe en el blog.

Sergi ha dit...

SI no estic afavorit no vull que el posseu, ja que la que fa les gravacions, sempre m'agafa el meu perfil menys...... amb menys pels i no pot ser ja que tinc una melena que ja molts la voldrien tindre.
JEJEJE

Anònim ha dit...

jajajaja i aleshores Sergi, de que et preocupes si tens una melena que el deu??

va, bromes apart, el que estic observant ara es que l'ultim article que s'ha publicat va ser fa casi 2 mesos! es podría publicar més a sovint ja que per exemple, per al concert del crist no es va fer!

Anònim ha dit...

Ja estan publicats a youtube els 3 videos del concert a Benicull de Xúquer. Pronte el enllaç en esta pagina.

Anònim ha dit...

Assagem dimecres 8 i dijous 9 agost

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011