27 d’abril 2012

EN PRIMAVERA, la sang altera

Després d'uns dies de descans ben merecut, la UMO torna a la feina i ja em actualitzat  els videos de certamen, actuacions i assaig.
En aquest pròxim de mes Maig, recordar-vos que tenim el festival de bandes que a dia d'avuí encara no està confirmat, però que la Junta directiva i músics estan treballant per a que es faça el III Festival.

També esten d'enhorabona ja que en aquest any un membre de la nostra banda Juvenil, Marcos Ventura Martínez, amb el clarinet a guanyat el concurs de Jovens Interprets Tenor Cortis de Dénia, en la Categoria A fins 11anys interpretant


També volem informar que en aquests mesos, data encara per confirmar, es faran les primeres proves per accedir a la UMO, quant tingam la gent que es presenta vos informarem, recordeu que per a fer la prova deus tindre un nivell de 1er de Grau mitjà, per a decidir aquest nivell serà sufient haguent fet la prova al conservatoria per a grau mitjà o fer una prova davent un tribunal en l'escola.

Molta sort a tots i seguim treballant, ja que aquest és el millor camí per aconseguir grans èxits.
Recordeu que si FEM BLOC FEM BANDA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

com k si fem bloc fem ganda?
jajajaja per una errata no pasa res
vinga companys que ja queda poc per al festival!

Jordi percu

brokerondara ha dit...

Ho mireu tot amb lupa, tindré que descarregar-me el Salt per a no fer errates, molt be Jordi així m'agrada que visites el Bolc.
Ens vegem aquesta nit.
Ja ho tens modificat

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011