22 de març 2012

CAP A BENEJUZAR

Com tots ja sabreu, aquest cap de setmana tenim concret, el Dissabte 24 de Març es celebra el certamen provincial de Bandes de la província d'Alacant, i la nostra UMO participa, on participen bandes importants con Redovan, Novelda, Guardamar del Segura i Sant Vicent, que són bandes molt conegudes per aquella zona i amb molts contactes, però nosaltres també en tenim, entre altres tenim al nostre company Salva, jeje. Be bromes a part

La sortida de l'autobús està prevista per a les 11:30 i sortirà desde el pàrking de Doctor Fleming (pàrking Intermarche, anant cap al Verger), els autobusos són gentilesa de la Regidoria de Cultura i no cap ni una agulla a dia d'avui.

El planing que encara pot sofrir algunes modificacions, serà sortida a les 11:30 i arribada al lloc de dinar sobre les 13:30, on estarà tot preparat per a que ens relaxem, peguem una bona dinadeta i agafar forces, tant els músics que interpretaran el concert com pels nostres amics i simpatitzants que venen a recolzar-nos i arropar-nos, posteriorment a les 15:45 deguem estar en l'auditori de Benejuzar, tots els músics, per a passar el control d'acreditacions, i cap a les 17:30 es preveu que actuarà la UMO, no és exacta aquesta hora, i posteriorment celebrarem el concert realitzat.

Fent una ulladeta a tot el procés del Certamen, que començà en Gener del 2012, podem observar com el treball realitzat pels membres de la UMO ha sigut frenètic, totes les setmanes tres dies d'assaig de dues hores, com a mínim, una mitja d'assistència i implicació del 90%. En Febrer realitzarem concerts on l'afiançament de les obres a interpretar es patent i cada cop més exacta al que el nostre Director vol aconseguir. I ja al més de Març vingueren a visitar-nos diferents directors de bandes, mestres de conservatoris... per a donar-nos el seu suport, podem destacar entre molts Jose Rafael, Filiberto, Jose Bielsa, Jaume Signes, Sebastià Roig..... però també deguem destacar els no mestres de la nostra UMO que dia rere dia ajuden als seus companys a millorar en la interpretació i aquests també deguem remarcar-los com puga ser, Gaspar, Javi, Jose, Vives, el director Juan i com no l'inconsumible Don Julio.
Avui Dijous abans del certamen, el treball de tothom ha sigut fastigós, intens, desesperant, tens... però deguem quedar-nos amb el resultat que és un gran grup d'amics que interpretaran unes obres el proper dissabte, que ho faran el millor possible i que demostraran per tota la província el bon treball realitzat.
Per últim sols queda agrair i no sols això, més be estar molt contents de la gent que aquests dies ens a recolzat i ens han compres de l'obligació que teníem amb la UMO i que no em destinat a ells tot el temps que es mereixen, si ja ho podreu endevinar, són les persones del nostre voltant tant, mares, pares, germans/es, amics/es, novis/es, homens, dones, fills/es. Són moltes hores que no em estat amb ells i que no ens han registrat a l'hora de dir-los a les 21:45 de la nit d'un Dimarts, "et deixe que avui tinc assaig" i la resposta a sigut "val però, no tardeu i feu-ho be, jo t'esperaré" i així dia rere dia fins tres mesos.

Per tant amics, aquest certamen, podrem no guanyar-lo el Dissabte 24, o si, però el nostre certamen ja el tenim guanyat a dia d'avui i és saber que tenim una gran banda de Música, uns grans músics, uns immillorables simpatitzants, un poble al que deguem deixar el més amunt possible i sobretot unes fantàstiques persones al nostre costat que ens ajuden i comprenen tots els dies.

Per tant amics, per tots ells deguem anar a Benejuzar i fer un concert en el que farem música, però música de la bona, per a que per molt de temps tinguen a la UMO i el nom d'Ondara en les seves ments

VINE A BENEJUZAR AMB LA TEVA UMO

5 comentaris:

brokerondara ha dit...

que be s'ha quedat, pareix un escrit d'un professional, ànims que ja queda poc, i recordeu de deixar el nom d'Ondara el més amunt possible jeje ens vegem

Javi trompeta ha dit...

Que s'ha quedat bé? Joder.. però si casi plore !! Xiquets.. está tot dit en aquesta actualització, el dissabte a disfrutar.. i després de soparot per a celebrar tot el sacrifisi que hem fet durant aquestos mesos, que trobeu?

Anònim ha dit...

colló, kin profesional!! ni un llicenciat en filologia!!
vinga gent, que ja queda molt poc i com diu vicky: "tant si guanyem o perdem ho celebrarem"
anim a tots!!!!!
by: Jordi percu

Anònim ha dit...

No em guanyat el Certamen,hoho, però ho hem fet tot el millor possible per a guanyar, però les altres bandes han tingut més sort i els ha tocat millor, per al tribunal, però estem molt però MOLT ORGULLOSSOS del treball realitzat i de la interpretació realitzada en les obres al certamen.
ENHORABONA companys i seguiu així que és el millor camí per a conseguir grans exits

Javi trompeta ha dit...

Ei, esteu vius...¿?

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011