06 de febrer 2012

LA "UMO" A CERTAMEN

Com molt bé diu l'encapçalament d'aquest escrit, la nostra Unió Musical d'Ondara es torna a presentar a un certament de bandes, en concret al XLI Certamen Provincial de Bandes de la Diputació d'Alacant.

Aquest tindrà lloc el proper Dissabte 24 de Març a partir de les 16:30 en l'auditori Benejuzar, i això per a on para, mirant al mapa, ja que tampoc ho sabíem, pensavem que rondaria pel sud i efectivament, mirant cap a Alacant no estava, una mica més quasi a Elx i tampoc, i a la fi el trobem un poc abans d 'Oriola i direcció Torrevella (torrevieja). Si efectivament les nostres sospiten es fan realitat no esta al sud més be el sub es Benejuzar.

Ara que ja sabem a on està Benejuzar, informarem sobre les bandes participants, que seran L'esperança de Sant Vicent del Raspeig, Agrupació de Guardamar del Segura, Unió Musical Redovà, Maria Magdalena de Novelda i la nostra UMO.

Totes aquestes Bandes són molt bones per tant la tasca per a fer, en serà molta, per tant amics deguem treballar i seguir treballant per a poder fer una gran interpretació al certament i marxar del certament sabent que em fet un gran paper encara que el premi no siga el primer, ja que el nostre millor premi és i sempre serà sempre el bon treball realitzat.

Per tant companys treballem i seguim treballant que l'esforç segur que val la pena

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Com diria "Tonet" recollons pandereta si que està lluny aquest poble, jeje ànim ens vegem

Javi trompeta ha dit...

Després d'11 anys l'UMO torna a anar a un certamen i amb moltes ganes. L'esforç que estem fem i que farem segur que és recompenssat, portarem el nom d'ONDARA fins Benejúzar. Anim a tots i a seguir treballant per l'UMO !!

Anònim ha dit...

Fitur banda ondara?s'han enganyat.
Fitur l'atril.

Anònim ha dit...

Javi, molta rao tens, portarem el nom de ONDARA, amb tot el nostre esforç realizat, realizat amb molt de gust, i que segur poble i autoritats estaran tan orgullosos com nosaltres de portar eixe nom no sols fin Benejuzar sino fins .... la repercussió del Certamen, i com no, que segur tindrem tot el suport que per a aixó necesitem. ¡¡Efectivament Anim a tots i a seguir treballant per l'UMO!!.

Sergi ha dit...

Je je paraules molt guapetes, però jo necessite un company, AAAALLLLEXXX!!!!!! per a on estas, jo realment pense que ja està en Benejuzar fent un reconeixement del terreny.
Fins Aquesta nit i a treballar i passar-ho d'allò més be

Javi trompeta ha dit...

Si! Alex segur que està alli vegent els assajos d'aquella banda per tal de saber com sona l'auditori! Jajaj Alex, si pases per ací ( el bloc ) també pots passar-te a assajar que Sergi et posa la cadira tots els assajos!! jejeej

brokerondara ha dit...

Ja no es podeu queixar, el bloc ja està actualitzat, he inclòs hem penjat la foto del 2011, que guapos que sortiu, jeje

Anònim ha dit...

No pasa res a la Banda d'Ondara no li fa falta fitur....
L'unic que tenim que fer es treballar i guanyar-nos el respete de tot el poble i voltants

Anònim ha dit...

Recordeu que l'assaig de hui dilluns es a l'Auditori Municipal

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011