15 de novembre 2011

PRIMER CAP DE SETMANA

Ja portem una setmana de festes i tot va a les mil meravelles, un dels components ens ha enviat aquest escrit, descrivint-nos amb un breu resum el que ocorregué el primer cap de setmana.

"Aquest cap de setmana la nostra banda ha eixit al carrer per donar inici a les seves festes de Santa Cecília. El divendres, en acabar l’assaig, ens dirigirem tots els músics al “ local de festes ” on els mussos de l’any 2010 ( Vicki i Javi ) prengueren foc el xupinàs. Tot seguit hi hagué festa en aquesta instal•lació.

El dissabte fou el dia dels joves, la banda juvenil és va vestir de gala per fer-se la foto del calendari i després tingué el seu concert, un concert en el que destacà la presència de moltes cares noves en aquesta agrupació, ells són: Aitana i Joan amb el saxo, Neus al requint, Joan amb el bombardí, Ruben amb la trompeta i Francesc, Diego i Pau amb la percussió. Tot seguit anarem tots junts al “ local de festes ” per sopar, jugar i ballar.

El diumenge traguérem a la Nostra santa a passejar, férem la recollida dels nous músics de l’U.M.O, ells són: Iris, Daniel, Pedro J, Richar, Aixa, Anna, Alba i Arnau fins arribar a l’església on realitzarem la missa en honor a la patrona. Tot seguit, com és tradicional, férem la visita a la residència on férem entrega de dos coques i interpretarem dos pasdobles, en acabar, férem la volta a la fira i posàrem per a la foto del calendari. Com no podia ser menys, anàrem al “ local de festes ” on els nous músics ens havien preparat un bon banquet, tan bo estava el banquet que alguns aprofitaren per sopar el mateix dia.

Recordeu que aquest cap de setmana continua la festa i hem d’estar tots al 100%

No cal dir que el músic pupil que no porte les “orelletes ” en algun dels actes, sofrirà algun tipus de “tortura” tant al sopar de gala com en l’estància a l’alberg."

Enhorabona a tots els nous membres de la UMO i de la Banda Juvenil i esperem que seu passeu molt be.
Ja sabeu que si ens envieu algun resum de les festes el publicarem, ens vegem en aquesta segona setmana de Festes o una atre escrit referit a la música o a la nostra Banda. Al correu BANDAONDARA@HOTMAIL.COM

LA FESTA DE SANTA CECÍLIA
LA FESTA DELS MÚSICS LA FESTA DE TOTHOM

28 comentaris:

Sergi ha dit...

Me perdut aquest cap de setmana, però intentaré recuperar el temps perdut amb la recta final.
Divendres mega parti i revetla a veure qui aguanta més, jeje, BLAS, JAVI i JO algun valent o valenta s'anima.
Hi haura premits i sorpreses.

Anònim ha dit...

Gentola! Animeu-se i comenteu, que sempre som els mateixos els qui comentem!! Recordeu que els dos assajos seran al auditori dimecres a les 21:30 i divendres a les 22 i que hem de ser puntuals!!

Recordeu que si fem blog fem banda

Anònim ha dit...

La Federació es fa eco de les nostres festes. Podeu voreu en http://www.fsmcv.org/page.asp?op1=3&op2=0&Id=8995

Bartolo, el de la Flauta ha dit...

Ole Ole ole, ja sóm internacionals, d'ací a la Unió Europea, per a fer música i a veure si arreglen un poc l'economia

Anònim ha dit...

Jajaj " Bartolo el de la flauta " tu creus que l'economia en l'ue es pot arreglar en un poc de música? ojala fora tan fàcil.... de totes maneres el verdaderament importante es l'UMO..

aicina que.. VISVCA L'UMO I LA SEUA SANTACECILIA

Anònim ha dit...

lo de l'economia no tinc ni idea xo si que arreglarem prou als nous musics si no porten les orelletes.........

Bartolo, el de la Flauta ha dit...

No deguem patir, l'economia que l'arreglen els economistes i els politics, i nosaltres els animarem interpretant, música!! música de la bona com la que farem al concert del dissabte.
Si no ens intoxica SErgi Berrasategui, o algo així, amb el putxero.
Aquest any jo intentaré ajudar, almenys ho intentaré, ja veurem si puc aguantar el ritme.

Nicanor, el del Tenor ha dit...

Che que putxero més bo ens vam menjar, i això que ho va fer Sergi. No obstant això, Bartolo, si no arreglem l'economia, al menys, podem felicitar al cuiner

Saul, el del triangul ha dit...

Pus, jo fins ara he estat callat, perque soc discret, pero les paelles, molt bones,.....

Flautista d'amelí ha dit...

Va! que pareix que açò vaja animant-se!! Javi ja ha pujat les fotos del partid al facebook! A vore si fem una rebanxeta, no'

Saul, el del triangul ha dit...

jo és que ja vaig estar en el partit però com sóc discret no em vau vore però si feu la rebancha a vore si em veieu i me la passeu

Bartolo,el de la Faluta ha dit...

Teniu raó, tant el putxero com les paelles que bones!!!!!!, però no menys bo, ja no pel pal·ladar si no per a la oida el concert que ferem, IMPRESSIONANT.
Quin cervantes!!!!!!!!

Nicanor, el del Tenor ha dit...

Che, Saul, Jo si et veig te la passe, a tu i a Bartolo, que eixe segur que quan em veja estarà segur en el meu equip.

Nicanor, el del Tenor ha dit...

El verdader nom de Don Quixot era Alonso Quijano el Bueno, però el dissabte era Alejandro Quijano el Bueno

Anònim ha dit...

I que ho digues Nicanor!!!!
tenim a tot un poeta davant els nostres ulls!!

Anònim ha dit...

Com està de moda fer-nos fotos s'ha fet una foto vídeo de la banda, està penjada a youtube en el següent enllaç http://www.youtube.com/watch?v=rng9WfPxgDE

Brokerondara ha dit...

Nova secció al bloc, gravacions on podreu trobar totes les gravacions tant de la UMO com de la banda Jovenil 2010 i 2011.
Ànims que ja sols ens queda un cap de setmana.
Fem bloc fem Banda

Lluís ha dit...

Salutacions d'un trompista Ondarer expatriat perdut per la Florida!!
No sé si ja han passat les festes de Sta. Cecília (de les que guarde uns records que te cagas...) però bueno, moltes felicitats a tota la UMO per la seua magnífica labor i molt en especial als musics. Continueu així sempre!!
Una abraçada!!

Anònim ha dit...

ehhh!!! se que no te res a vore amb el tema que es tracta aci, pero no se on ho he de posar.....resulta que he estat fent una miradeta per el blog (que encara no ho havia fet mai....!!! ho senc) i en la part dels instruments i cada music....mm.....com ho diria jo.....fan falta alguns retocs...els oboes son lourdes i sole per exemple....trompetes en falten moltes tambe. Aixina que el organitzador d'aquest blog quan tinga una estoneta en casa aburrit ja sap que fer!!!!
A part no he vist fotos, no se si es que aci no es pengen fotos o que no hi ha..pero aixo no te massa importancia que en el facebook i el tuenti ja en tenim prou!!!
Bo molt bona feina!!!

PACHIN-PACHAN ha dit...

VIXCA SANTA CECIIII!!!

PACHIN-PACHAN ha dit...

IEEEE!!!! LLUIS MOLTES GRACIEEEESSS!!!! com tots els anys La Santa Ceci pot estar contenta de la banda d'Ondara!! Ho hem donat tot, teu assegure!!!
Espere que tot vaja molt be en aquella part del charco i torna pronteee!!!! BESETS ENORMEEES!!

Lluís ha dit...

Hola!!, ja sé que ho haureu donat literalment tot en Santa Cecilia...pel dia per la nit..ji, ji. De moment no està prevista una visita a Ondara City a curt o mitjà termini, però quan vaja vos faré una visita i a vorer si fem una almorzada o així.
PD: Si algú passa per Miami en algun viatge, encara que siga fent escala per ací, que m'avise (el meu Email és el meu nom) serà un plaer saludar-lo. I si em porta una botella de burro ja seria la pera total...ufffff...ara mateix mataria per un burret!! (no hi ha cap forma de trobar-ho per ací..uffffff...)
PD: Per què s'empren nicks ací? si ens coneixem tots que te cagas...

brokerondara ha dit...

Com apreten, però no ho dubteu que molt prompte tindrem la nova secció de Membres de la UMO.
Recordeu que si teniu fotos de la festa les envieu pel correu de la UMO bandaondara@hotmail.com així poder actualitzar un poc les fotos del membres.
Lluis ens alegra molt saber noticies teves, una forta abraçada.
Si fem Bolc fem Banda

Anònim ha dit...

La Federació es fa eco del nostre concert de Nadal. Podeu voreu en http://www.fsmcv.org/page.asp?Id=9099

Pedro J. Ventura ha dit...

Bon Nadal a tots

Anònim ha dit...

Jo també vull anar a FITUR

Anònim ha dit...

Per a que vols anar a Fitur??, primer deguem promocionar-nos dins i després ja per fora.
Jeje

Javi trompeta ha dit...

Blogger !! A vore si actualitzem un poc el blog, no? Va, animat !!

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011