30 de juny 2011

CONCERTS EN ESTIU

El passat Dissabte 25 de Juny la nostra UMO organitzà el segon Festival de Bandes, i per cert fou un èxit. Però ahí no acava tot, sense descansar, la nostra UMO prepara ja el concert de les Festes del Crist que tindrà lloc el Divendres 1 de Juliol cap a les 22:30 a la plaça 9 d'octubre, en aquest concert interpretaran un música més de Big Band, no són peces que estem acostumats a escoltar als concerts de la nostra banda, pensem que vos agradaran.

Però encara hi ha més!!! com tots sabeu l'altra setmana són les Festes de la Soletat i per tant farem un altre concert el dijous 7 de juliol i aquest el farem en la plaça del mercat i l'hora esta per confirmar, el programa també serà diferen t i interpretarem un parell de sarsueles.
Esperem que aquests programes que em escollit pels pròxims concerts esperem que vos agraden i vos esperem.
SI FEM BLOC FEM BANDA

1 comentari:

Lluís-Trompa ha dit...

Holaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Que passa per ací??? desde juny que no han actualitzat esta pàgina??? jejejej.
Continue per Miami, per a aquest curs ja m'he aconseguit en dos audicions un currele ensenyant i altre tocant en una de les orquestres profesionals de la ciutat...però tire en falta La Marina que te cagas las bragas.

Vinga una forta abraçada per a tots, als que ja ens coneixem desde fa més de trecents anys (se vos tira en falta una barbaritat.....mare meua no vullc ni pensar-ho) i als nous.

PD: Ortolà tio, avorer si em comptes que és de la teua vida...cony, no se res de tu. Envia'm un Email...hejejejej

PD2: Vives, et vas ficar en política?? no tenies prou en ser músic? ji, ji,ji....així i tot et vullc un hou, ja ho saps.

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011