06 de setembre 2011

TORNEM AL TREBALL

Després d'unes bones vacances, la UMO torna al treball amb les piles recarregades, si a principi de l'estiu ferem tres concerts en 15 dies, ara per a la resta de l'any no serà menys i tenim prevists realitzar un total de 6 Concerts, aquests són els següents:
  • 10 de Setembre concert d'intercanvi amb la Unió Musical Valladina a Vallada (València).
  • 17 de Setembre concert d'intercanvi però ara el concert és en Ondara a l'auditori.
  • 1 d'Octubre concert Música i Poble i commemoratiu dels actes del 9 d'Octubre, en aquest concert actuarà en primer lloc la Banda Juvenil i després la UMO.
  • En Novembre Santa Cecília amb dos concerts un de la UMO i l'altre de la Bandeta.
  • En Desembre el concert extraordinari de Nadal amb l'actuació de les dos bandes.
Com podeu observar tenim molts concerts, però no sols fem concerts, també tenim actuacions com ara en Setembre que tenim el dia 8 una processó en Villena, el 10 desfilada mora en Vallada i les medalles en Ondara i les ja efectuades en Agost com el desfile moro del Verger i d'Aielo del M'alferit.
Per tant deguem continuar treballant dia a dia per a poder millorar, amb l'objectiu de que cada vegada estiguem més orgullosos de la nostra banda i poder efectuar grans interpretacions.

Deguem tindre present que tots som importants i que si falta algú la Banda seu nota, per poc que pense ell que toca, per tant deguem continuar treballant i assistir a tots els actes planificats, en cas de no poder anar aviseu, per a poder donar-li una solució.

Recordeu que estem oberts a escoltar i tindre present qualsevol proposta que vulgueu fer i ens la podeu fer arribar per mitjà de correu electrònic, per carta, verbalment... totes les propostes són interessants i més quant estem de cara a Santa Cecilia que sempre fa falta gent per a treballar.

RECORDEU, TOTS SOM IMPORTANTS.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Recordeu que el dissabte anem a Vallada i que l'autobus sortirà cap a les 15:15, emperem que no plourà i que ens ho passarem si pot ser millor quen en Villena, que ja va estar perfecte i sobretot els entrepans que teniem preparats abans de sortir.

Anònim ha dit...

Que be ens ho vam passar en Vallada van eixir tard però en s vam divertir hi ha que eixir més

Anònim ha dit...

tot ha estat molt be

brokerondara ha dit...

Molt be companys, ara sols en falt una mica més, recordeu que aquest dimecres tenim assaig per a treballar el concert del Diumenge 18 a les 19:00, i dir.vos l'horari de les medalles del dijous que encara no el sabem i les partitures a interpretrar.
I si ens ho vam passar be, vam eixir molt tard però quedarem molt be, la filada està molt contenta i ja volen que tornem l'any vinent.
Ens vegem, recordeu que tots els músics son importants per poc que pensem que fem.

Anònim ha dit...

Hui dimarts a les 7 assaig bandeta. Tenim que acudir tots els que mos sentim joves. Segur que fas falta. I recordeu que "NO ES MITJOR MUSIC EL QUE JA NO TOCA EN LA BANDETA"

Javi trompeta ha dit...

Xiquets!! ja tenim santa cecilia ahi!! Aneu el proper dia heu de dir ja els que aneu a l'alberg per poder pasar el llistat a l'ajuntament lo anes possible, val? pues esooo

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011