14 d’abril 2011

GRAN ACTUACIÓ

Com no, un altre concert de la Unió Musical, doncs no, ja que en aquest concert em notat un petit canvi, no ja únicament amb els membres que la formen sino també amb la gran actuació i interpretació que feren de les obres arribant en molts moments a la perfecció, com podem observar amb el solo de clarinet en l'obra Chess i no menys bona la de l'Oboé, flauta, Trompa, Trompeta i clarinets també en la mateixa obra.

Les obres interpretades forem el pasdoble Homenaje per escalfar un poc els músics i seguidament, Martenizza obra molt ràpida en la que s'intenta treballar la virtuositat i domini dels instruments. I com no Chess, pesa complicada en la que pràcticament tots els instruments tenen algun solo i que es treballa molt l'afinació. Per concloure aquest concert interpretaren el nostre pasdoble ONDARA.

En aquest concert, primerament actuà la banda de Fortaleny, poble del nostre director, que feren una gran actuació interpretant el pasdoble Febrer, Firs Suit i Rikudim. Aquesta Banda passà tot el cap de setmana en ondara, al Alberg de Segaria, i ferem un gran intercanvi ,passant un gran cap de setmana les dues bandes juntes i convivint junts.
Com es comentà al concert els amics de Fortaleny estan convidats sempre que vulguen a vindre al nostre poble i que desde la UMO sempre tindran les portes obertes per al que vulguen, esperem veurens prompte.

També estem d'enhorabona ja que quatre educands estan de prova en la UMO, com són Iris al Clarinet, Arnau a la Percussió, Ana a l'Oboe i Daniel a la Trompa. Destacarem que portem dos anys guanyant el primer premi de Joves Intèrprets Tenor Cortis de Denia, l'any passat guanyà Marc a la Trompeta, aquest any li ha toca a Daniel en la Trompa, vos deixem els enllaços de la gran interpretació realitzada per Daniel.

1a Fase Romance Op. 36 Sanit Saëns
2on Final Temps Concert Nº1 de Mozart

I aprofitem aquest escrit per a donar-li l'enhorabona pel premi aconseguit i donar-li suport per a que continue treballant per a poder aconseguir els objectiu que es marque. No únicament a Daniel sino també a tots els nostres músics que dia a dia estan estudiant per a poder millorar i poder aconseguir objectius més elevats.
Endavant Amics.
Recordem que si fem Bloc fem Banda

5 comentaris:

Javi Trompeta ha dit...

Dos grans actualitzacions del bloc !!

Feia temps que no entrava perque pensava que teniem el bloc abandonat, pero veig que està millor que mai, amb moltes actualitzacions.. i com diu el BLOGGER...

"SI FEM BLOC FEM BANDA !! "

Recordeu que la directiva estem oberts a totes les propostes i sugerencies que tingau, tant músics com a aficionats !! Un fort abraça totss !!

Anònim ha dit...

A la xica del Oboe li diuen Ana???? hi hauria que confirmar-ho, jo pense que li diuen Maria, però no estic segur.
La resta esta tot molt be, ara a preparar la boda de SErgi, jeje, quina festa farem, ja tinc ganes que arribe el 30 d'Abril.
Tenim festeta el Divendres 29???????

Vicent Vives ha dit...

Enhorabona a tots!!
Els nostre "blogger" ho ha dit ben clar. Estem orgullosos de tots i cadascún dels components de la banda!!
Gran concert, si senyor!! I gran familia!! Sempre, cada vegada mes units!!
De veres, i de tot cor. Gràcies per transmitir tans sentiments, i sempre mitjançant UNICAMENT amb la MÚSICA!!
La Unió Musical d'Ondara, es realment un exemple a seguir!

Enhorabona amics!

I ara parlant un poc de festa....

SERGI!! Que ja queda menys!!! LA CAGASTEEE!!!!jajaja

Preparat per al festot!!
ENHORABONA!! ES UN BON PARTIT!!

Un abraç a tots!!

Sergi ha dit...

A dos veles, eh eh a dos veles, jejeje.
Que bons amics a dos veles
Ja ens vegem i prepararem la festa, primer aquest dissabte.
Dinaret

Vincent... ha dit...

Ostiaaa!! jajaj no recordava aixó ja!! jajaja Ahi xillant!! Va estar de puta mare!! jajja

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011