01 d’abril 2011

NOVA JUNTA DIRECTIVA

Informem a tots els que la present vegen i interesse, pareix que siga Junca, que el passat 27 de Març tinguèrem la Junta de Socis, en la que parlarem de moltes coses interessants i de com esta la situació tant de la UMO com de l'Escola de Música Gonzalo Ortolà, després d'ampliar la sala tres vegades per la gran afluència de socis, decidirem posar tres cadires més cada cop fent un total de 20 persones, contant a la junta directiva, tot un èxit.

Ara el que volem es resumir breument la reunió per a tots, imformàrem de les despeses i ingrés de tot l'any 2010, remarcant que ens em apretat el cinturó moltes vegades ja, però que continuarem apretant-lo un poc més per a poder sobreviure a aquesta situació, la banda ni la música poden parar mai, ja que donem il·lusió, felicitat i ànims a molta gent, seguirem treballant.
En quant a la nova directiva em fet canvi de cromos, dos baixes i dos altes, en total 9 membres que treballaran de valent per a que aquest tren no pare mai. Ja en la primera reunió han vingut amb noves propostes que poc a poc anirem donant-li forma.

I amics poc més de la reunió, poca gent però amb molt bones idees i ganes de treballar que sempre ve be, si no sabem els fallos no podrem millorar.

Després informem que aquest DIVENDRES 1 d'ABRIL a les 20:00 a l'Auditori tindrà lloc l'actuació de la nostra Banda Juvenil que ens delectaran amb un gran concert, el director convidat serà el nostre company i amic Javi Gomez, esperem veurevos a tots donant suport al futur de la nostra banda.
I com no el DISSABTE 9 d'ABRIL a les 20:00 a l'Auditori, tindrà lloc un mano a mano, duel fratricida, o millor dit un acte d'amistat entre la banda de Fortaleny i la UMO, en la que la banda convidada ens torna la visita que férem a principi d'any.
S'espera que siguen uns grans concerts i que l'Auditori estiga ple de gom a gom, d'aquesta forma poder fer gaudir tant al públic i als músics d'una gran vetllada de bona música.
Esperem que no falteu.
SI FEM BLOC FEM BANDA

FOTO 2016

FOTO 2016
Santa Cecília 2016

Foto UMO 2011

Foto UMO 2011